Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!

Mεταφέρουμε τον προχτεσινό εορτασμό της ενορίας μας μέσα από την ανάρτηση της ιστοσελίδας tiniaki.gr:

«Πανηγύρισε ευλαβικά η Ενορία της Γεννήσεως της Παναγίας στην Bωλάξ Τήνου, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013, με την τέλεση πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, από τον εφημέριο Bωλάξ π. Νικόλαο Ψάλτη, τον εφημέριο Κτικάδου π. Γεώργιο Ανδριώτη και τον εφημέριο Κώμης π. Δημήτρη Δαλέζιο. Στο αρμόνιο συνόδευε την Τελετή στα άσματα ο διάκονος π. Γεώργιος Παλαμάρης, και το εκκλησίασμα έψελνε τούς δοξαστικούς ύμνους της γιορτινής μέρας.

Η μικρή και ομορφοστολισμένη εκκλησία γέμισε από ευλαβείς της Παναγίας, οι οποίοι με σεβασμό συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Αντιδήμαρχος Τήνου κ. Ι. Ζαλώνης, εκπρόσωποι Συλλόγων, ετεροδημότες Βωλαξιανοί και ευλαβείς από τη Χώρα και χωριά της Τήνου. Στη συνέχεια ενορίτες και κάτοικοι της Bωλάξ φιλοξένησαν εγκάρδια τους καλεσμένους τους στα σπίτια τους για ένα γευστικό και ευχάριστο γεύμα».

 

Για την μεταφορά: Νίκος 12/02/2016

Μοιραστείτε το