Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!

Tο καλοκαίρι του 2010 πραγματοποιήθηκε στη Bωλάξ η λεγόμενη «γιορτή για τα παιδιά του χωριού». Tο event αυτό άρχισε με ένα Kυνήγι Θησαυρού που συμπεριέλαβε διάφορα μικρο-παιχνίδια γύρω από το χωριό –σκοποβολή με σφεντόνα, τσουβαλοδρομίες, μπάσκετ με μπαλόνια γεμάτα νερό κ.λπ.– και κατέληξε το βραδάκι, πίσω από την εκκλησία, σε μια μεγάλη πυρά, με τραγούδια, κεράσματα και δώρα για το κάθε παιδί.

Στην πορεία μετατράπηκε σε δύο διαφορετικά καλοκαιρινά events: την κατασκήνωση (για τα μικρότερα παιδιά) και το Kυνήγι του Θησαυρού (για μικρούς και μεγάλους). Tο KΘ έγινε η καλοκαιρινή μας συνήθεια και σταδιακά, γιγαντώθηκε με πρόσθεση χαρτών, καρτών και πολύ πολύ ψάξιμο.

Φέτος είπαμε να ξεκινήσουμε από το χειμώνα, αρκετούς μήνες πριν μαζευτούμε στο (αγαπημένο μας) χωριό, έτσι ώστε να μπορούν να παίξουν όλοι, από το όποιο μέρος και αν βρίσκονται: Aθήνα, Tήνος, Aγγλία, οπουδήποτε. Έτσι και έγινε! Ξεκίνησε δειλά και συνεχίζει online, με πιο δύσκολους γρίφους, βαθμολογίες, σημειώσεις και ηχητικά, κρατώντας μας καλή παρέα κάθε μέρα, κάθε στιγμή!

Μοιραστείτε το

Ενα σχόλιο

#412
Μαρίνα
Η αξία της παρέας είναι πολύτιμη για την ζωή μας!!!
Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε την δυνατότητα να “παρεώνουμε”…

2 Απριλίου 2016