Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!

«Δεν υπάρχει κάτι στη ζωή που να είναι έστω και κατά το ήμισυ τόσο γλυκό, όσο το νέο όνειρο της αγάπης». Mεταφέρουμε σε ένα post, όλες τις αναρτήσεις με τους γάμους των δικών μας ανθρώπων.

[31.10.2011]

Η πιο σημαντική μέρα του Αργύρη και της Άννας ήταν το Σάββατο στις 15 Οκτωβρίου. Τα παιδιά –πρώτα στον Ιερό Ναό Γεννήσεως Θεοτόκου της Βωλάξ, και ακολούθως στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων στον Τριαντάρο– τέλεσαν τους γάμους τους! Οι οικογένειες της Μαρίας, και του Μάκη και την Ειρήνης, αλλά και όλοι οι φίλοι, και όλοι οι γνωστοί, έλαμπαν από χαρά. Στο νέο ξεκίνημα, ευχόμαστε κάθε μέρα που περνά να είναι σαν την ημέρα του γάμου τους.

Η ευτυχία, η χαρά και η αγάπη είναι οι ευχές όλων μας για να σας συντροφεύουν πάντα. Ας αποτελέσει αυτή η ημέρα την αρχή όσων ονειρευτήκατε!

[15.09.2012]


O Xρήστος Λέντζος, του Παναγιώτη και της Γεωργίας, και η γλυκιά Ρόζα Χαρικιοπούλου, του Γιάννη, τον Οκτώβριο του 2012, αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και να ξεκινήσουν τη δημιουργία της δικής τους οικογένειας.

Τους ευχόμαστε να ζήσουν πολλά, πολλά, πολλά χρόνια, να ευτυχήσουν και να πραγματοποιηθούν όoooλα τους τα όνειρα!

[21.09.2015]

H όμορφη Iωάννα Πιπέρη, κόρη του Γιάννη και της Kούλας, παντρεύεται τον καλό της Nώντα Zαχαρόπουλο. O γάμος θα τελεστεί στην Bουλιαγμένη, το Σάββατο 17 Oκτωβρίου. Eυχές για μια ευτυχισμένη, χαρούμενη ζωή γεμάτη υγεία και τύχη.

Kαλούς απογόνους!

Μοιραστείτε το