Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως βρήκαμε την πρώτη καρτ-ποστάλ που απεικονίζει το χωριό μας και μεταφέρει νέα για το χωριό μας πέρα από τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Θα της πήρε πολύ χρόνο για να ταξιδέψει τα εφτά χιλιάδες εφτακόσια χιλιόμετρα που χωρίζουν το χωριό από την Νέα Γη, αλλά έφτασε και έφερε τα χαρούμενα νέα της στους παραλήπτες!

Θαρρώ πως είναι η Καυκάρα του Μάγκου... Αχ βρε κατσίκι, πού να 'ξερες πως θα ταξιδέψεις τόσο μακρυά....

Σαν να μίκρυνε τελευταία ο κόσμος, ε;

Μοιραστείτε το

Ενα σχόλιο

#517
Jimel
Στυλό σε άσπρο χαρτί, γραμματόσημα και σφραγίδες, Bωλάξ σε καρτ ποστάλ σταλμένη με παραδοσιακό ταχυδρομείο... Aξία ανεκτίμητη!

Mολονότι τα email, το skype ή το viber είναι η πρώτη επιλογή, φαίνεται πως η ψηφιακή επανάσταση έχει αφήσει κάποια κενά, ευτυχώς. Στις ρωγμές του διαδικτύου, ακόμη, μπορεί κάποιος να στείλει με παραδοσιακό τρόπο την αλληλογραφία του! H χρονοκαθυστέρηση δεν έχει την παραμικρή σημασία όταν είναι πασπαλισμένη με αθωώτητα.

Πριν πολλά, πολλά χρόνια υπήρχε ένας μακρινός πλανήτης, που ονομαζόταν Γη. Σε αυτόν τον πλανήτη ζούσαν άνθρωποι. Για να γεφυρώσουν το χάσμα της απόστασης άρχισαν να εφευρίσκουν τρόπους επικοινωνίας, εξ αποστάσεως. Μετά από πολλές απόπειρες, ανακάλυψαν τον καλύτερο: εκείνον της αλληλογραφίας.

Tο κατσικάκι ζητάει νερό και ας πέρασε όοολο τον ατλαντικό ωκεανό...
27 Αυγούστου 2016