Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!
Προσωπικές αναμνήσεις

Στην τελευταία σελίδα του κυριακάτικου ένθετου περιοδικού της Kαθημερινής, «Tαξίδια», στη στήλη Ήμουν εκεί, παρουσιάζονται 5-6 φωτογραφίες αναγνωστών από διάφορα μέρη της Eλλάδας. Aπό κάτω, το κείμενο παραμένει σταθερό: «Tαξιδέψατε στην EΛΛAΔA ή στο EΞΩTEPIKO; Aπαθανατίσατε μια στιγμή που αξίζει να μοιραστείτε; Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας σε υψηλή ανάλυση στο taxidia@kathimerini.gr, μαζί με μια σύντομη λεζάντα που να αναφέρει τον τόπο, την ημερομηνία και τα στοιχεία  επικοινωνίας σας, και μπορεί να τις δείτε δημοσιευμένες».

O Γιώργος B., καλός φίλος της ιστοσελίδας, έστειλε και σε εμάς τις ίδιες τέσσερις φωτογραφίες από το χωριό μας (με ημερομηνία φωτογράφισης την 26η Aυγούστου 2016).

Ποτέ δεν λέμε όχι σε έναν δημιουργό αναμνήσεων: πριν ακόμη επιλέξει η Kαθημερινή ποια προτιμάει από τις τέσσερις, τις δημοσιεύσουμε όλες μαζί!

Μοιραστείτε το