Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!
Ακούσατε, ακούσατε!

Η έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο χωριό μας έγινε με τον «Καραγκιόζη, κυνηγό φαντασμάτων» (28 Ιουνίου) από το Θέατρο Σιών Αθανασίου. Θα ακολουθήσουν άλλες δύο παραστάσεις από τον Αθανασίου: στις 20 Ιούλιου και μέσα στον Αυγούστο, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η ημερομηνία που πρέπει να κρατήσετε πάντως είναι η 11η Αυγούστου (Σάββατο), όπου από τις 10 το βράδυ και για τρεις ολόκληρες ώρες, κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, θα ακούσουμε ζωντανά την ιδιαίτερη μεταλλική δομή ενός σαξοφώνου που θα παίζει αποκλειστικά για μας! Η μαγική ιδέα του Νίκου και η άμεση ανταπόκριση του Ιωσήφ, μας έχει ήδη δημιουργήσει μια γλυκιά αδημονία. Επικρατέστερο σημείο για το μουσικό event, το γήπεδο μπάσκετ. Είσοδος 5 ευρώ.

Φυσικά έχουμε και το εργαστήρι καλαθολεκτικής της Φωτεινής, και για παιδιά και για ενήλικες. Λίγο υπομονή και θα υπάρξουν τελικές ανακοινώσεις.

Η αλήθεια είναι πως εφέτος, λόγω περιορισμένου χρόνου, δεν δουλεύτηκε κάτι από νωρίς. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως η παράδοση θα σπάσει... Γύρω στις 10 Αυγούστου, θα γίνει το παραδοσιακό κυνήγι θυσαυρού, που όλοι περιμένουμε. Ο Παύλος δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ! (Νομίζω και πως ο Μήτσος από το Αμέρικα θα ψηθεί...)

Μοιραστείτε το