Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!

Η φετινή καλοκαιρινή εκδήλωση του χωρίου πρωτοτύπησε καθώς το party των τελευταίων χρόνων παραχώρησε την θέση του σε μια δοκιμαστική αλλαγή.

Ο ουρανός πήρε τα χρώματα του σούρουπου και ο Θωμάς με το σαξόφωνο του ξεκίνησε να γεμίζει τον χώρο με απαλές μελωδίες.

Καρεκλάκια, ψάθες, μαξιλάρια απλώθηκαν στον χώρο της παιδικής χαράς και οι θαμώνες απολάμβαναν την μπύρα τους με την συνοδεία καρότων και λοιπών εδεσμάτων αφήνοντας το σαξόφωνο του Θωμά να τους ταξιδέψει από την μαγεία του τόπου στην μαγεία του παραμυθιού.

Ήταν την ώρα του διαλλείματος όπου όποιος έκανε μια βόλτα προς το εσωτερικό του χωριού  η εικόνα που αντίκριζε δημιουργούσε μια τρομερή αντίφαση, καθώς η βουή του πλήθους που απολάμβανε το βραδινό του στις δύο ταβέρνες του χωρίου  ερχόταν σε τερατώδη αντίθεση με την μελωδία της μουσικής και την μαγεία του τοπίου στον χώρο της εκδήλωσης.

Η συμμετοχή ίσως δεν ικανοποίησε τους διοργανωτές, ο κόσμος – μαθημένος σε άλλες μορφές διασκέδασης – ίσως να ένοιωθε κάπως άβολα, όπως και να το δει κανείς δεν μπορεί να μην ομολογήσει ότι ήταν κάτι διαφορετικό και τολμηρό το οποίο ταίριαξε απόλυτα στον χώρο.

Μοιραστείτε το

2 σχόλια

#648
Aλλη άποψη
Παιδιά είμαι από αυτούς που πέρασα έξω από το χώρο και έμεινα κάμποσο να ακούσω τη συναυλία. Εμεινα σε 4 κομμάτια περίπου και τα 3 από αυτά μου ήταν γωστά, κάτι θετικό. Η εικόνα με τα πράσινα φώτα ήταν υπέροχη και σε έκανε να θες να πλησιάσεις να δεις τι συνέβαινε. Ο σαξοφωνίστας όμως ήταν παράτονος και αρκετές φορές κακόηχος... Προτιμότερες οι ταβέρνες!
23 Σεπτεμβρίου 2019
#649
Jimel
Ας μη χάσουμε την ουσία του άρθρου: Το post υπερασπίζεται την αξία της διαφορετικής πρότασης μέσα από μια πρωτότυπη/εναλλακτική ιδέα. Ο Σύλλογος τόλμησε και έδωσε χώρο και χρόνο στο να παρουσιάσει ένας καλλιτέχνης τις ικανότητές του, σε ένα πεδίο όχι τόσο συνηθισμένο στην Ελλάδα. Αυτό από μόνο του αξίζει συγχαρητήρια!

Αντιλαμβάνομαι πως ο βαθμός αποδοχής του καθενός μας δεν είναι ο ίδιος, δεν μπορεί να είναι ο ίδιος. Χαίρομαι οι ταβέρνες κάλυψαν τις ανάγκες σου...
23 Σεπτεμβρίου 2019