Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!

Μερικοί άνθρωποι μπαίνουν ξαφνικά στη ζωή μας, δεν ζητούν την άδειά μας. Κάποιοι από αυτούς εμφανίζονται σιωπηλά και απρόσμενα, κάποιοι άλλοι έρχονται αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί. Πραγματικά δεν θυμόμαστε με ποιον τρόπο παρουσιάστηκε ο Τάκης στη μικρή κοινότητα της Βωλάξ. Κι αυτό όχι γιατί η μνήμη μας έχει αρχίσει και ξεχνάει. Απλώς, γιατί αισθανόμαστε ότι ήταν ανέκαθεν στο χωριό, εκεί, ένας από μας. Πάντα ευδιάθετος, επιβεβαιώνοντας ότι τα ωραία πράγματα —οι σωστοί άνθρωποι— έρχονται όταν δεν τους περιμένεις.

Δυστυχώς όμως, ο Τάκης ο Σκούρος έφυγε πιο ξαφνικά απ’ ότι ήρθε. Το σοκ μας έχει μουδιάσει όλους. Πόσο άδικο και ξαφνικό! Η απώλεια είναι μεγάλη και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στη νέα κατάσταση, να το συνειδητοποιήσουμε, να το πιστέψουμε.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και φιλόξενη η αγκαλιά που θα τον δεχτεί. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Συλληπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Έχετε τις ευχές όλων μας για ανάπαυση της ψυχής του.

Αντίο Τάκη

Μοιραστείτε το

Ενα σχόλιο

#684
Νίκος
Πόσο μα πόσο εύστοχο το κείμενό σου. Περιγράφει ακριβώς πώς νιώσαμε στο άκουσμα της απώλειας του Τάκη.
Βρεθήκαμε 2-3 φορές στο χωριό και κάμποσες στην κοπή της πίτας.
Κι όμως η θετική αύρα του, ηταν μοναδική.
Καλή δύναμη στην οικογένεια. Είμαι σίγουρος ότι οι ευχές του θα είναι πάντα μαζι τους.
24 Δεκεμβρίου 2021