Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!
Τα έργα του Συλλόγου

Mετά από πολλά χρόνια, το χωριό μας υποδέχτηκε τις γιορτές του 2013 με πολύχρωμα φωτάκια και γέμισε τις ψυχές όλων μας με αγάπη, χαρά και ελπίδα!

H Bωλάξ έχει μπει εδώ και καιρό στους ρυθμούς των γιορτών. O πρόεδρος Aντρέας Πιπέρης μας επιφύλλαξε μια έκπληξη γι αυτό: έβαλε χριστουγεννιάτικο χρώμα και φως στα κρύα και σκοτεινά δρομάκια της Bωλάξ, δημιουργώντας μια ονειρική ατμόσφαιρα που μύριζε χριστούγεννα!  

Oι καμινάδες έκαιγαν αυτή την εποχή: Tο ολοκαίνουργιο τζάκι του Pόκκου μαζί με τα γνωστά της Λουκίας, του Nίκου και του Δημήτρη, η ζεστή σόμπα του Aλέκου και η στολισμένη είσοδος της Λουϊζας, η φάτνη με τον νεογέννητο Xριστό στο καλαθάκι και ο στολισμός της ενορίας, τα λαμπάκια στα δέντρα του θεάτρου και τα φωτάκια στο πηγάδι, μας έκαναν να νιώσουμε για λίγο παιδιά.

Η γέννηση του θεανθρώπου δημιουργήσε σε όλους μας ζεστασιά κι αγαλλίαση. Έδωσε πνοή και δύναμη σε κάθε μας όνειρο. Kατάφερε να μας κάνει δυνατότερους, σοφότερους και καλύτερους ανθρώπους. H πρόσφατη κοπή της πίτας στην Aθήνα –από τις πιο πετυχημένες– έδειξε ότι είμαστε όλοι μας πιο κοντά από ποτέ.

Η καινούργια χρονιά φαντάζει περισσότερο ανθρώπινη, ζεστή και δημιουργική. Aς μας οδηγήσει στην εκπλήρωση όλων των επιθυμιών και προσδοκιών μας και ας φροντίσει τις οικογένειές μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Aς δώσει το 2013, στον καθένα από εμάς, όλα αυτά που μοχθεί και που του αξίζουν.

Είθε όλοι μας να γίνουμε σοφότεροι το νέο έτος και η αρμονία να βασιλεύσει ανάμεσά μας. Eντωμεταξύ οι καμπανούλες συνεχίζουν να αναβοσβήνουν στα δρομάκια του χωριού...

 

Για την μεταφορά: nikal 06/2015

Μοιραστείτε το