Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!
Tα έργα του Συλλόγου

H αρχή έγινε! Τα παιδιά το ζητούσαν, οι έφηβοι περισσότερο. Ο σύλλογος το σκεφτόταν και το συζητούσε. O Zακ έψαχνε να βρει τον κατάλληλο ελεύθερο χώρο, ο φρερ μετέφερε την σκέψη στην Εκκλησία, ο Αντρέας έτρεξε από δω, έτρεξε από κει, ο Νίκος τσεκάρισε τις τιμές για τις μπασκέτες και τις υπόλοιπες ανάγκες. Όλοι μαζί ψάχναμε τις διαστάσεις των γηπέδων και πηγαίναμε να δούμε πως είναι τα υπόλοιπα ανοιχτά γήπεδα της Τήνου... Πριν από λίγες εβδομάδες τα μηχανήματα έβαλαν μπροστά και το χωράφι –που οι παλαιότεροι το ήξεραν σαν "του Νικολή"– άρχισε να αλλάζει. Το όνειρο της ύπαρξης ενός γηπέδου (ποδοσφαίρου και μπάσκετ) ξεκίνησε να υλοποιείται.

Τα σπορ, η γυμναστική και το παιχνίδι, εξασφαλίζουν στα παιδιά σωματική άσκηση και ανάπτυξη των ικανοτήτων τους με ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία τους. Η αξία της άθλησης σε εξωτερικούς φυσικούς χώρους, αφήνοντας την καθιστική ζωή στην άκρη, το όποιου ελεύθερου χρόνου των νέων, είναι επιτακτική.

Η πρόταση για την δημιουργία γηπέδου καταγράφεται στα πρακτικά του συλλόγου, ήδη από τον πρώτο χρόνο ίδρυσής του, το 1983, αλλά μόλις εφέτος, κάτω από την γενναιόδωρη παραχώρηση της Εκκλησίας και την προσωπική συμβολή του προέδρου του συλλόγου –και παλαίμαχου ποδοσφαριστή– Ανδρέα Πιπέρη, ξεκινάει (επιτέλους) η πραγματοποίησή του.

Πριν από λίγες μέρες χαζέψαμε τα έργα (αφαίρεση ξερολιθιάς, καθαρισμός χώρου, ίσιωμα εδάφους, μετακίνηση χωμάτινων όγκων κ.α.) και σας επισυνάπτουμε μερικές φωτογραφίες από το γεγονός.

 

Για την μεταφορά: nikal 06/2015

Μοιραστείτε το