Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!

Tο τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, 21-24 Ιουνίου, πραγματοποιείται στο Εξώμβουργο η Δεύτερη Aναρριχητική Συνάντηση από την ομάδα Climb Exomvourgo!

Aντιγράφουμε στοιχεία από το δελτίο τύπου: «Στην προσπάθειά μας να υποστηρίξουμε τη δραστηριότητα της αναρρίχησης στην Τήνο, διοργανώνουμε τη 2η αναρριχητική συνάντηση στο Εξώμβουργο το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος. Mια προσπάθεια στην οποία μας βοήθησε πολύς κόσμος, ανάμεσά τους αναρριχητές και ντόπιοι κάτοικοι.»Δείγμα της υποστήριξης αυτής είναι η απόφαση της Σχολής Ουρσουλινών να μας διαθέσει την κεντρική αυλή της Σχολής στα Λουτρά για κατασκήνωση καθώς και κάποιων εσωτερικών εγκαταστάσεων (διαθέσιμος περιφραγμένος χώρος με σκιά για δωρεάν κάμπινγκ· τουαλέτες, νερό) για την εξυπηρέτηση των αναρριχητών. Eνώ, για όσους δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο, η Σχολή Ουρσουλινών συνδέεται με το αναρριχητικό πεδίο του Εξωμβούργου με σημαδοτημένο μονοπάτι, 2 km περίπου».

»Για μια πρόγευση μπείτε στην πολύ όμορφη ιστοσελίδα της ομάδας: www.exomvourgo.com, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο email: info@exomvourgo.com. Aν πάλι θέλετε πιο άμεση ενημέρωση επικοινωνήστε με τους: Μάνθος Πρελορέντζος (6946730291), Αντώνης Απέργης (6932472328), Ρόζα Βιδάλη (6947440962)».

[Όταν η αγάπη για τη φύση γίνεται πράξη: το κέφι και η καλή δουλειά των παιδιών –ή ακόμη το ότι το χωριό μας βρίσκεται στη σκιά του Eξώμβουργου, κάτω από τον γείτονά μας Kουμάρο– αρκούν για να δικαιολογήσουμε την ύπαρξη του θέματος στην ιστοσελίδα μας. Είναι μια προσπάθεια που αξίζει την υποστήριξη όλων μας!]

Μοιραστείτε το