Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!
Camp 2015

Θέλει τόλμη για να κυλιστείς στις πευκοβελόνες. Ξέρεις, δεν είναι τόσο εύκολο να σκιτσάρεις τις αναμνήσεις που δημιουργούνται μπροστά στα μάτια σου. Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις τον χρόνο και να γράψεις αυτό που ζεις. Nα κλείσεις κινητά και κομπιούτερ, να κατεβάσεις ρολά, να σφραγίσεις πόρτες, να σβήσεις φώτα, να τους διώξεις όλους για να βγάλεις τις ευαισθησίες σου...

Δεν είναι εύκολο να έχεις για γραφίδα ένα σκληρό μπλε στυλό και για καμβά ένα άβολο λευκό τετράδιο με γραμμές... Δεν είναι εύκολο να βγάλεις την ευαισθησία σου στις κενές σελίδες, τις στιγμές που οι υπόλοιποι παίζουν και διασκεδάζουν...  

Δεν συμβαίνει συχνά να έχεις στο βλέμμα σου την ευτυχία· να κάνεις τις ζωγραφιές ποιήματα. Θέλει δύναμη να εμπνέεις τους άλλους, ειδικά αν είσαι ένα κορίτσι 15 ετών.

Δεν μπορούμε όλοι να είμαστε η Mαργαρίτα· θα θέλαμε όμως!

Θα θέλαμε στα 15 μας να είχαμε τόσες ευαισθησίες, αυτές τις ευαισθησίες· να μας θαυμάζουν, να μας αγαπάνε, να μας καταλαβαίνουν... Nα μην μας ξεχάσουν ποτέ!

 

Περιδίνηση και διάθλαση στο φως, στα χρώματα, στο φως, στα χρώματα.
Εκτίναξη στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, σε όλα τα σημεία του ορίζοντα,
σε κάθε σημείο του χώρου, στο άπειρο. 

Ταξιδεύοντας με ηλιγγιώδη ταχύτητα, φλόγες γλύφουν τα πλευρά, το στήθος πάνω από λιβάδια καταπράσινα.

Νάʼμαι, έρχομαι, ήρθα, εδώ είμαι, Χριστέ μου επιτέλους νάʼμαι, εδώ,
όπου πάντα τα όνειρα μου αισθάνονταν, γνώριζαν, γεννιούνταν, φώλιαζαν.

 


 

Σε αυτά τα χωράφια, εδώ, εδώ. Εμείς, εγώ, εμείς, εμείς, να περνάμε μέσα από τοίχους, χόρτα, δένδρα. Να κυλιστούμε, να εκτιναχτούμε χωρίς βαρύτητα.
Να παίζουμε και να γελάμε, να γελάμε, να γελάμε.

 


Εδώ το φως λούζει, διαπερνά.
Κάθαρση, έκσταση, διάχυση, εκτίναξη, περιδίνηση.

 


Ράγες φωτεινές που τέμνονται στον αέρα, εκτείνονται στο άπειρο, διαθλώνται, διασκορπίζονται, λειώνουν και γίνονται καταρράκτες από φως και χρώματα.Το σώμα μετεωρίζεται αφήνοντας μία γλυκιά και υπέροχη αίσθηση στο στομάχι.
Χρώματα ξανά, μη ειδωμένα, που αλλάζουν συνέχεια.
Παίζουν. Τυλίγονται. Επιταχύνονται. Ζωογονούν.

 


Το εδώ γίνεται παντού και πάντα, όλα ενοποιούνται.
Οι εικόνες ενώνονται όλες σε μία που τα περικλείει και τα περιλαμβάνει όλα·
όλα τα ενοποιεί και τα κατανοεί.

Πανηγύρι, γιορτή, λαχτάρα, ανάσα, ζωή.

 

Tο κειμένο (γραμμένο με πλάγια γράμματα) προέρχεται από ένα παλιό τραγούδι των Lost Bodies που έχει τίτλο Περιδίνηση. Στο τραγούδι έχουν αφαιρεθεί λέξεις και φράσεις ολόκληρες· εδώ υπάρχει άλλη μουσική. Tο χρώμα το έβαλε ο μπαρμπα-Mητς για να αποθεώσει αυτά τα υπέροχα σχέδια. Άλλαξε και το υπόβαθρο στο φόντο, για να ξεφύγουν τα συναισθήματα από αυτό το τετράδιο με τις γραμμές. Tο scanning έγινε από τον Nίκο, τον περήφανο πατέρα.

 

 

Μοιραστείτε το

5 σχόλια

#121
mix
Η ιδέα αποτυπώθηκε στο χαρτί..
η «ομάδα» την εκτίναξε στα ουράνια... μπρ.μπρ..μπρρράβο!!!!
13 Σεπτεμβρίου 2015
#122
Δημήτρης
Από τα σχέδια ως τα χρώματα, η πιο ταξιδιάρικη ανάρτηση που έχω δει εδώ και καιρό!
14 Σεπτεμβρίου 2015
#125
Maggie
Ο μόνος λόγος που δε σχολίασα τόσο καιρό είναι ότι πραγματικά έχω μείνει άφωνη. Το να σου λένε ότι σε θαυμάζουν και σε αγαπάνε είναι το καλύτερο συναίσθημα... Ευχαριστώ παρά πολύ για αυτά τα λόγια.
Η υπερβολικά συγκινημένη,
Μαργαρίτα
20 Σεπτεμβρίου 2015
#127
Alexandra Delatolla Demi
Bravo Margarita! Kai tou xronou na eisastai oloi kala! Love you!
3 Οκτωβρίου 2015
#128
Soula Lappa
Μπράβο σε όλους σας, γονείς, διοργανωτές, χωριανούς, κλπ. Για την Μαργαρίτα τι να πω;;;;; Καλή πρόοδο με έμπνευση, χρώματα, χαμόγελο, υγεία και δύναμη
3 Οκτωβρίου 2015