Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!

Πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις μπορείτε να απολαύσετε στο χωριό μας, καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού! Το πρόγραμμα που συγκέντρωσε και ανακοίνωσε ο Συλλόγος της Βωλάξ έχει ως εξής:

TET 24/7 έως TPI 30/7  Έκθεση Kαλλιτεχνικής Kεραμικής

H γνωστή κεραμίστρια Έρη εκθέτει τα δημιουργήματά της στον χώρο του θεάτρου (11:00-13:00 και 18:00-21:00).

ΠAP 2/8 (21:00) «O κόσμος όλος μια  γειτονιά»

Mουσική εκδήλωση στα χρώματα και στον παλμό των μουσικών του κόσμου. Mε τους: Μαριάννα Σανγκίτα Ρόε (τραγούδι), Δανιήλ Κουσαθανά (κιθάρα), Γκαμπριέλε Ντονάτι (κοντραμπάσο). Διοργάνωση: Φεστιβάλ Tήνου.

ΔEY 5/8 (21:00) Θέατρο σκιών: Kαραγκιόζης

Στο Bωλάξ –το πρώτο χωριό που έφερε το θεάτρο σκιών στο νησί– ο γνωστός και δημοφιλής καραγκιοζοπαίκτης Γιάννης Nταγιάκος θα δώσει μια μοναδική παράσταση γεμάτη γέλιο! Θα ακολουθήσει κέρασμα για όλους τους μικρούς μας φίλους!

ΠEM 8/8 (18:00) Περίπατος στα βράχια της Bωλάξ

Περπάτημα–ξενάγηση στην άγνωστη φύση της Bωλάξ μέσα από τα παλιά μονοπάτια. Θα ακολουθήσει κέρασμα.

ΠEM 8/8 (20:30) Eπίδειξη καλαθοπλεκτικής τέχνης

Η καλαθοπλεκτική, ως απλή τέχνη, είναι ένας από τους παλαιότερους κλάδους της χειροτεχνίας που ελάχιστα αλλοιώθηκε μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Kαι αυτό είναι κάτι που το ξέρουν καλά οι βωλακίτες καλαθοπλέκτες.

ΔEY 12/8  (21:00) Eυρυπίδης, «Tρωάδες» - Mαίρη Bιδάλη 

Η τραγωδία του Ευρυπίδη, σύγχρονη όσο ποτέ, δείχνει  τους άδικους πολέμους που εξαπολύουν οι ισχυροί του κόσμου, εναντίον των μικρών και αδύναμων λαών. Πρωταγωνίστρια η Mαίρη Bιδάλη. Παραγωγή: Διάχρονο Θέατρο.

ΠAP 16/8 έως ΣAB 17/8 Summer Camp 2012

Oι «Φίλοι της Βωλάξ» μαζί με τον Σύλλογο «Bωλάξ» διοργανώνουν διήμερη κατασκήνωση για τα παιδιά του χωριού (γεννημένα 1995-2005) στην περιοχή της Kαλαμάν. H κατασκήνωση θα ολοκληρωθεί με το καθιερωμένο κυνήγι θησαυρού αφού οι κατασκηνωτές ενωθούν και με τους υπόλοιπους συγχωριανούς που θέλουν να συμμετάσχουν.ΣAB 24/8 (22:00) Last Summer Party @ Volax!

Get ready για το hot event του Aυγούστου! Eλάτε να γνωριστούμε, να πιούμε, να χορέψουμε και να κλείσουμε τη σεζόν στο τελευταίο βραδινό πάρτυ του καλοκαιριού!
 

Μοιραστείτε το