Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!

O Σύλλογος "H Bωλάξ" σας καλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το Σάββατο 12.01.2013 (19.00) στην ταβέρνα "Δημήτρης" [Αγίας Βαρβάρας 112, Παλαιό Φάληρο] και στη Βωλάξ, την Δευτέρα 21.01.2013 (19.00), στην ταβέρνα «Ρόκκος».

Επίσης, θα γίνει απολογισμός για το 2012 και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.. Θα προηγηθεί συζήτηση για τα έργα που έγιναν και για αυτά που θα πρέπει να γίνουν.

Κοινό μας στοιχείο η αγωνία μας για την πορεία του χωριού. Τα προβλήματα του σήμερα είναι πολλά και απαιτούν όραμα, αγώνα και δράση. Είναι καθήκον όλων μας να παρευρεθούμε σ’ αυτή τη συγκέντρωση γιατί έτσι μας δίνεται η ευκαιρία για μια σωστή ενημέρωση, για να υπογραμμίσουμε τις παραλήψεις, για να εκφράσουμε τις ιδέες μας και να αποφασίσουμε από κοινού για τα διάφορα προβλήματα που αφορούν το χωριό μας.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην γιορτή αυτή (μέχρι 5.01) και όσοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι για το Δ.Σ. (μέχρι τις 8.01) να ενημερώσουν στα τηλέφωνα: 6947-437 807 (Αντρέας Πιπέρης) και 6983-003 414 (Νίκος Καλιαμούτος).

H μόνη επιβάρυνση θα είναι η ετήσια συνδρομή για το έτος 2013 σε παλαιά και νέα μέλη που με χαρά προσμένουμε. Η παρουσία σας αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο.

Μοιραστείτε το