Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!

Αγαπητοί μας συγχωριανοί και μέλη του συλλόγου, το Δ.Σ. του συλλόγου μας, σας προσκαλεί στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί για την κοπή της πίτας του 2016 και τον απολογισμό των πεπραγμένων του 2015.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 11:00, στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή, Παπαναστασίου 11 Π. Ψυχικό. Η Θεία Λειτουργία είναι στις 10:00.

Στην Τήνο, στην Βωλάξ, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 18:00, στην ταβέρνα "Βωλάξ".

Εκεί θα πιούμε το ρακάκι μας και θα συζητήσουμε για αυτά που έγιναν αλλά και για όσα πρέπει να γίνουν.

Φέτος όμως έχουμε και εκλογές για το νέο Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Όποιος ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα, παρακαλούμε να ενημερώσει ως τις 15 Ιανουαρίου τους: Ιωσήφ Βίδο, τηλ.:6948483539 και Νίκο Καλιαμούτο, τηλ.:6983003414.

Μέλη του συλλόγου που δεν είχαν μπορέσει να παραβρεθούν σε προηγούμενες εκδηλώσεις του συλλόγου μας καθώς και νέα μέλη που θέλουν να εγγραφούν, θα επιβαρυνθούν μόνο με την ετήσια συνδρομή του 2016.

Σας περιμένουμε όλους!

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά και ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος υγεία, ευτυχία και επιτυχία για τις οικογένειες μας και για κάθε έναν προσωπικά.

 

 

 

Μοιραστείτε το

Ενα σχόλιο

#135
Louisa Sigala
Καλες επιτυχίες να έχουμε όπως πάντα.
9 Ιανουαρίου 2016