Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!
Eικονογραφημένος

Μοιραστείτε το

6 σχόλια

#145
Νίκος Καλιαμούτος
!!!!!!!!!!!!!!
27 Ιανουαρίου 2016
#146
Αντώνης Ξενοπουλος
Μπράβο Λεοπολδε...
Φαίνεται ότι το όνομα που έχεις ξεκλειδώνει το παρελθόν... κάτι σαν πύλη του χρόνου...περιμένουμε και άλλα τέτοια ταξίδια!
27 Ιανουαρίου 2016
#151
Λεοπόλδος
Eυχαριστώ δια τα καλά λόγια φίλτατε Aντώνιε. Ως γνώμων της αληθείας, οφείλω να πως ομοιάζουμε τρόπον τινά ω μέγιστε των κιθαρωδών, απαράλληλε οργανοπαίκτα εκ πνεύματος θείου! Eξηγείσθω το κατά δύναμιν: η άριστος μελωδική πανδαισία προκύπτουσα εκ του ονομαστού παραγόμενου ήχου των χορδών υμών, ικανή ίνα παρασύρει ημάς εις γλυκείαν ηδονήν, ουχί την εξ ακολασίας, αλλά αυτήν ταύτην την γενεσιουργό θαυμασίων ιδεών, προσομοιάζοντάς την με την καλουμένην χρονοκάψουλαν (σαξωνιστί, time capsule), ταξιδεύειν ημάς ουχί εις ανατολήν ή εσπερίαν αλλά εις το ανεξιχνίαστον χωρόχρονον. Iδού ο μέγας παραλληλισμός!
28 Ιανουαρίου 2016
#152
Δημ Βίδος (Ν)
Πολύ ταξιδιάρικες φιγούρες ανάμεσα στα αγκάθια!

Πάω στοίχημα πως θα ήταν φανταστικές σε ένα θέατρο σκιών...

Ίσως ο συγγραφέας θα ήθελε να μας διηγηθεί και την ιστορία με την καμμένη πλάκα;
28 Ιανουαρίου 2016
#153
Λεοπόλδος
Θενκς ΔBN. Tώρα δουλεύω κάτι με δέντρα και πέτρες που θα δείτε σύντομα. Tο σίκουελ της Kαλαμάν, η Kαμμένη Πλάκα, έρχεται αμέσως μετά!
29 Ιανουαρίου 2016
#154
Νικος
Ανυπομονούμε... εξαιρετική ιδέα... αναρωτιέμαι πως θα κλείσει η τριλογία...
29 Ιανουαρίου 2016