Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!
65 χρόνια γάμου: Να ζήσετε!

Στις 26/12/2015 εορτάσαμε τα 65 χρόνια γάμου του Ιγνατίου και της Φραγκίσκας Χαρικιοπούλου, του αγαπημένου παππού και της γιαγιάς. Ούτε δέκα, ούτε είκοσι αλλά 65 ολόκληρα χρόνια μαζί...

Πέρασαν δύσκολα χρόνια μαζί: φτώχεια, πείνα, πολέμους, Kατοχή. Έναν καθημερινό αγώνα για επιβίωση, που εμείς μόνο να φανταστούμε μπορούμε. Όμως η αγάπη, η υπομονή, η επιμονή, η αμοιβαία κατανόηση και η εμπιστοσύνη είναι αυτά που τους δυνάμωσαν και στήριξαν την κοινή τους συμβίωση. Έμειναν ενωμένοι στις δυστυχίες και τώρα χαίρονται τα γηρατειά τους και ό,τι ακόμα τους επιφυλάσσει η ζωή.

Τελικά, πόσο δίκιο έχεις παππού όταν μας λες «αγάπη χρειάζεται παιδιά μου η ζωή, μόνο αγάπη». 

Eυχόμαστε να ζήσετε αγαπημένοι για όσα ακόμα χρόνια σας χαρίσει ο Θεός και εμείς να μαθαίνουμε από το παράδειγμά σας.

Μοιραστείτε το

5 σχόλια

#155
Αντώνιος Βίδος
Υπάρχετε για να μας θυμίζετε πως η ζωή είναι πολύ γλυκιά όταν την μοιράζεσαι με εκείνον που αγαπάς.

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά με όλη μας την αγάπη Αντώνης, Χριστίνα, Καίτη Βίδος
30 Ιανουαρίου 2016
#156
Καίτη
Να ζήσετε Χρόνια Πολλά πάντα με υγεία αγάπη και χαρά !!! Ευχές από Καναδά
30 Ιανουαρίου 2016
#157
Λουίζα
Σας αγαπάμε πολύ με όλη την δύναμη της ψυχής μας, αγαπημένοι μας γονείς, εσείς που μας μεγαλώσατε, μας στηρίξατε στις δύσκολες στιγμές. Θα σας ευγνωμονούμε πάντα!!! Την ευχή σας να έχουμε να κοιτάμε πάντα μπροστά με αγάπη προς όλους!!!
30 Ιανουαρίου 2016
#158
Δημήτρης του Zακ
Χίλιες ευχές για μια υπέροχη επέτειο. H αγάπη σας είναι παράδειγμα για όλους μας... Να ζήσετε και να σας χαρούμε και στα 100!
31 Ιανουαρίου 2016
#162
Λουκία
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τις θερμές ευχές!
4 Φεβρουαρίου 2016