Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!
«Δικηγόρος του Διαβόλου»

Aπό αλληλογραφία Γιάννη-Δημήτρη για να προστεθεί νέος ρόλος στο Παλέρμο-Volax edition του καλοκαιριού...

Γιάννης > Νέος ρόλος: «Δικηγόρος του Διαβόλου»
[08 Οκτωβρίου 2012, 12:42:59 ΜΜ]

«Την πρώτη φορά ανοίγει τα μάτια μαζί με τους δολοφόνους ώστε να τους δει και να τον δουν – – Σηκώνει το χέρι ώστε να ξέρουν ότι είναι δικηγόρος και όχι δολοφόνος – – Στις δολοφονίες δεν συμμετέχει – – Στόχος του είναι να προστατεύει τους δολοφόνους στις ψηφοφορίες ώστε να φτάσει έστω ένας δολοφόνος στο τέλος, Aκόμη και αν χρειαστεί να θυσιάσει τον εαυτό του! – – Αν φύγουν από το παιχνίδι οι δολοφόνοι και μείνει αυτός έχει χάσει».

Θα μπορούσε να παίζεται είτε ως ρόλος είτε ως instant, με τον τρόπο που παίζαμε χθες την κάρτα που από αθώο σε κάνει δολοφόνο – – Kαλύτερα νομίζω να είναι ρόλος από την αρχή  – – Πιθανώς και οι 2 μαζί στην ίδια παρτίδα (3ος δολοφόνος και δικηγόρος) να είναι too much  – – Θα μπορούσε να παίζει είτε η μία είτε η άλλη.

Δημήτρης > Aπάντηση για τον νέο ρόλο
[08 Οκτωβρίου 2012, 3:10:00 ΜΜ]

[...] Συμφωνώ, όχι instant – – ρόλος από την αρχή – – με τον τρόπο που λες, χωρίς να υπάρχει τρίτος δολοφόνος.

Ίσως να υπάρχει κάρτα-ίντριγκα με τίτλο «Τυφλή Δικαιοσύνη» που (το πρωί) θα απεκάλυπτε τον Δικηγόρο, θα τον καθιστούσε κατευθείαν ανενεργό (ούτε φάντασμα) και στην θέση του θα επέστρεφε στο παιχνίδι αυτός που θα είχε βγει την πρώτη φορά –λογικά πραμένει ο πιο αδικημένος... – – Ή θα ψήφιζαν όλοι οι ενεργεί παίκτες ποιο φάντασμα θα επιστρέψει στη θέση του Δικηγόρου!

Γιάννης > Aνταπάντηση
[08 Οκτωβρίου 2012, 4:03:06 ΜΜ]

Έχει ζουμί η υπόθεση σε αυτό που λες: μπορεί να γίνει ως εξής: Αυτός που έχει την ίντριγκα «Τυφλή δικαιοσύνη» την παίζει πριν την ψηφοφορία και έχει δικαίωμα να επιλέξει ένα άτομο (ίσως ακόμα και φάντασμα!!!) και να το ρωτήσει αν είναι ο Δικηγόρος. Αν το πετύχει, ο Δικηγόρος αποκαλύπτεται και βγαίνει τελείως εκτός (είτε είναι ζωτνανός, είτε φάντασμα) και η ψηφοφορία δεν γίνεται – – πέφτει κατευθείαν νύχτα (τώρα αν ο δικηγόρος ήταν φάντασμα, μπορεί να γίνει κανονικά και ψηφοφορία) – – Αν δεν το πετύχει, το ατόμο δεν αποκαλύπτει τι είναι (απλά ξέρουμε ότι δεν είναι δικηγόρος) και συνεχίζουμε κανονικά με ψηφοφορία – – αυτή η κάρτα μπορεί να παιχτεί και σαν μπλόφα από δολοφόνους και με πολλές παραλλαγές – – πιστεύω θα έχει πολύ καλό effect στο παιχνίδι γιατί δεν καρφώνει την ιδιότητα του χρήστη και μπορεί να μπερδέψει κόσμο χαλαρά.

Nομίζω ότι πρέπει να βγει άμεσα το σετάκι ρόλος «Δικηγόρος» και ίντριγκα «Τυφλή δικαιοσύνη» και να τα δοκιμάσουμε στη θέση της ίντριγκας «Ζωή στο έγκλημα» που είχαμε χθες και σε έκανε δολοφόνο.

Δημήτρης
[08 Οκτωβρίου 2012, 4:12:15 ΜΜ]

[...] Ανυπομονώ να το δουλέψουμε στην πράξη!

Μοιραστείτε το