Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!
Φυσική άσκηση και εναλλακτική ιατρική

H Νάντια Σανταμούρη, hatha yoga instructor, δυναμική, δραστήρια και πετυχημένη στον τομέα της, έχει βρει τις ισορροπίες της στη ζωή και στην καθημερινότητά της. Πριν λίγους μήνες η Νάντια έδειξε λίγη από την τέχνη της σε μια ομάδα συνειδητοποιημένων ανθρώπων, στα «ενεργειακά» βράχια του χωριού.

Η λέξη γιόγκα στα σανσκριτικά σημαίνει «ένωση». Με πνευματικούς όρους θα λέγαμε πως είναι η ενότητα της ατομικής με τη συλλογική συνείδηση. Έτσι ο «μαγικός» τόπος της Bωλάξ, λειτούργησε ενισχυτικά και βοήθησε στην τέλεια εναρμόνιση με τις εσωτερικές ενεργειακές μας δυνάμεις επαναφέροντας την γαλήνη μεταξύ νου, ψυχής και σώματος.

Όπως γράφει και η ίδια: «Ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείς την ημέρα σου, όταν τα μάτια ανοίξουν και οι σκέψεις αρχίζουν να παλεύουν με το σώμα, είναι να τις αφήσεις για λίγο να τρέξουν ακατάστατα μέσα σου, χωρίς να τις κυνηγάς. Χρειάζονται μόνο πέντε λεπτά απόλυτης συγκέντρωσης στον εαυτό σου για να μπουν όλα στην θέση τους και να νιώσεις ευλογημένος... 'Eτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει κύμα που δεν φτάνει στην ακτή!»

Μοιραστείτε το