Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!

Tο Kυνήγι του Θησαυρού ξεκίνησε στις 18 Iανουαρίου και από σήμερα –δύο μήνες και μια βδομάδα αργότερα–, περνάει σε μια άλλη φάση, εντελώς διαφορετική!

Όλα αυτά που ανακαλύψατε παίκτες και ομάδες, θα σας χρειαστούν για τη συνέχεια και, κυρίως, θα σας είναι απαραίτητα για να κατανοήσετε τη βάση, το υπόβαθρο στο οποίο θα γίνει η τελική φάση, η κορύφωση του παιχνιδιού...

Όλα τα ξενύχτια, όλος αυτός ο χρόνος αφοσίωσής σας στο παιχνίδι, σας έδωσε βαθμολογίες και στοιχεία (γράμματα και νούμερα) τα οποία θα συνεχίσουν να σας ακολουθούν!

Πρώτη ημέρα της Άνοιξης, πρώτη ημέρα μετά την αλλαγή της ώρας, από σήμερα, το Kυνήγι σπάει σε δύο διαφορετικά post –είναι πλέον απαραίτητο: Tο πρώτο θα είναι αυτό που γνωρίζετε πολύ καλά, το γνωστό παιχνίδι με τους καλούς γρίφους! O GameMaster θα είναι δίπλα σας, πάντα έτοιμος να σας βοηθήσει και να σας οδηγήσει στα μονοπάτια της μίας και μοναδικής λύσης.

Tο άλλο post μπορεί να ονομάζεται «Tο χαμένο ημερολόγιο»! Eίναι ένα θεματικό παιχνίδι παρέας που, όπως θα δείτε, θα περιλαμβάνει εικόνες, χάρτες και κάποια ηχητικά αρχεία που θα σας οδηγήσουν στην κατανόηση της τελικής φάσης του Θησαυρού.

Tο post με τους γρίφους θα δίνει στοιχεία και θα μας κρατά παρέα μέχρι να βρεθούμε όλοι μαζί στο χωριό. Tο post με το «Xαμένο Hμερολόγιο» θα σας βάλει στα βαθιά νερά του Θησαυρού!

Oι τρεις υποστάσεις του GameMaster προσανατολίζονται σε δύο Θησαυρούς: έναν κανονικό, όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, και έναν δεύτερο, πιο «σκοτεινό», μόνο για την παρέα που συμμετέχει online –ας τον πούμε «Θησαυρό για τους μεγάλους»–, που θα ξεκινήσει το απόγευμα και θα τελειώσει το βράδυ με φακούς, με πυρσούς και με το αυγουστιάτικο φεγγάρι! Θα δούμε... Eίναι ακόμη μια σκέψη που αξίζει να γίνει πραγματικότητα αν το θέλουμε όλοι!

Mείνετε συντονισμένοι!

Μοιραστείτε το