Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!

Αγαπητοί συγχωριανοί, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας,

Το Δ.Σ. σας προσκαλεί στην συγκέντρωση που θα πραγαματοποιηθεί για την κοπή της πίτας του 2015 και τον απολογισμό του 2014, στην Αθήνα την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στις 11.00΄, στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή, Παπαναστασίου 11 Π. Ψυχικό (Φάρος)  και στην Τήνο, στην Βωλάξ την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 11.00΄, στην ταβέρνα «Ρόκκος».

( Σας ενημερώνουμε οτι στην εκκλησία του Ψυχικού, η θεία λειτουργία είναι στις 10.00΄ ).

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
–Οικονομικό απολογισμό του 2014,
–Συζήτηση για έργα που έγιναν και λήψη αποφάσεων για διάφορα έργα που πρέπει να γίνουν ή να ολοκληρωθούν στο 2015.
–Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σας περιμένουμε με χαρά όλους να περάσουμε ωραία το πρωινό και πίνοντας το καφεδάκι ή το ρακάκι, να συζητήσουμε για τα διάφορα προβλήματα του χωριού μας και να ακούσουμε τις προτάσεις όλων.

Μέλη του συλλόγου τα οποία για διαφόρους λόγους δεν είχαν μπορέσει να παραυρεθούν σε προηγούμενες εκδηλώσεις του συλλόγου μας και για νέα μέλη που θέλουν να εγγραφούν, θα επιβαρυνθούν μόνο με την ετήσια συνδρομή του 2015.

Ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ και ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος υγεία,  ευτυχία και επιτυχία για τις οικογένειές μας και κάθε ένα προσωπικά.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Μοιραστείτε το