Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!

Λένε πως τα παιδιά έχουν τις δικές τους ανάγκες, τις οποίες εμείς οι μεγάλοι δύσκολα καταλαβαίνουμε. Ευτυχώς όμως, υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να προσεγγίσουν αυτές τις ανάγκες και προσφέρουν πολλά πράγματα που θα έκαναν τις διακοπές των παιδιών πιο ευχάριστες.

Ο fr. Georges, εκ μέρους των Μαριανών Αδελφών, μάς παρέδωσε δύο ολοκληρωμένες εγκυκλοπαίδειες: την Μεγάλη Εγκυκλοπαίδεια Γιοβάνη σε 20 τόμους και την Σύγχρονη Εγκυκλοπαίδεια Επιστημών σε 12 τόμους. Παράλληλα με τα βιβλία μάς χάρισε 16 γυάλινα ποτήρια για να μπορούν να πίνουν τα παιδιά το νερό ή το αναψυκτικό τους. Από την άλλη, οι Φίλοι της Βωλάξ μας παρέδωσαν μια θεόρατη σακούλα (στο ύψος ενός ψυγείου!) γεμάτη μεταχειρισμένα παιχνίδια σε πολύ καλή κατάσταση. 

Στο μικρό ηχοσύστημα, που υπάρχει για να ακούνε τα παιδιά την αγαπημένη τους μουσική, θα προστεθούν διάφορα μουσικά cd και άλλα 25 ακόμη με ραδιοφωνικά θεατρικά έργα ώστε να μπορέσει το πνεύμα των παιδιών να ηρεμήσει και να ψυχαγωγηθεί, αντιμετωπίζοντας με κέφι το καλοκαιράκι που έφτασε. Όλα τα παραπάνω θα μεταφερθούν στο χωριό μέσα στον Ιούλιο. Αν και εσείς έχετε παλιά παιχνίδια, επιτραπέζια που δεν παίζετε, μεταχειρισμένα παιδικά βιβλία ή περιοδικά κόμιξ, φέρτε τα στο παπαδικό ώστε να πάψει ο χώρος των παιδιών παρουσιάζει ελλείψεις. 

Μοιραστείτε το