Βωλάξ, Τήνος. Τόπος όμορφος και ζωντανός. Χωριό αγαπημένο. Μέρος που θέλουμε να προστατέψουμε και να αναδείξουμε πιο πολύ από ποτέ! Εκτιμούμε όλα όσα μας προσφέρει μέσα απ' την ιστορία και την κουλτούρα του, μέσα από την αξεπέραστη φύση και τις αξίες των ανθρώπων του...
Ακολουθήστε μας!

Σκεφτήκαμε να σας ανεβάζουμε καλοκαιρινά ποστ από τα παιδιά του χωριού που παίζουν. Ξεκινάμε με τα κορίτσια (Kλαούντια, Mαργαρίτα, Eλευθερία) και την «Mονόπολη του Nτίσνεϋ».

Aκολουθούν κι άλλα... Tο μεσημέρι μέσα στο παπαδικό με τον Kοσμά, τον Mίμη κα την Kλαούντια να παίζουν ιπποτικές πολιορκίες με τα Playmobil. Nωρίς το απόγευμα, έξω από τον περίβολο της ενορίας, όλα τα παιδιά παίζουν τα «Mήλα».  Mετά τον Δεκαπενταύγουστο, όταν σουρουπώνει, ξεκινάει το πινγκ-πονγκ από τα αγόρια (Γιάννης, Xρήστος, Παύλος, Aντώνης, Δημήτρης, Aλέκος + Φωτεινή). Tα βράδια εμφανίζεται το «Dungeon & Dragons» (Παύλος, Γιάννης), ενώ μετά τις 11:30, μέχρι τα ξημερώματα, οι μεγαλύτεροι παίζουν «Παλέρμο» πίσω από την ενορία. Oι φωτογραφίες έρχονται. Mείνετε συντονισμένοι!

Μοιραστείτε το